Снимка PexelsОт 1 юни 2021 г. българските граждани са допускани в

...
Снимка PexelsОт 1 юни 2021 г. българските граждани са допускани в
Коментари Харесай

Турският здравен министър: От понеделник, 7 юни, всички наши учители ще могат да бъдат ваксинирани срещу коронавирус

Снимка Pexels

От 1 юни 2021 г. българските жители са допускани в Турция през всички граници без тест против COVID-19, ако разполагат с документ за осъществена имунизация против ковид или с документ, че са преболедували заболяването в границите на последните 6 месеца.

Следващата седмица стартира нов стадий за нашата имунизационна стратегия. От понеделник, 7 юни, всички наши учители ще могат да бъдат имунизирани против ковид без възрастова граница. Ще придобием имунитет с имунизацията и ще премахнем епидемията от дневния си ред. Доверете се на тази мощ.

Това написа в " Туитър " турският здравен министър Фахретин Коджа.

Турция стартира поетапно разхлабване на ограниченията за ограничаване на ковид след цялостното затваряне на страната от 17 май.

Съгласно наредбите от 1 юни, в делнични дни продължава действието на комендантски час в интервала сред 22:00 ч. и 05:00 ч. Излизането в събота към този момент също ще бъде позволено сред 05:00 и 22:00 ч.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР